Over ons

Going Places Management is hét bureau dat zich volledig inzet voor verschillende soorten talenten. Van influencers tot presentatoren terug naar topatleten en alles daar tussen.

Door de kennis die wij in de loop der jaren hebben opgedaan kunnen wij de talenten helpen met concept creatie, brand building, time management en het opzetten van commerciële samenwerkingen.

Going Places Producties houdt zich volledig bezig met format ontwikkeling. Van het creatieve denkproces tot de volledige uitvoering. Van Youtube formats tot tv programma’s.

Going Places Management & Producties is het totaalpakket in één. Willen jullie net zo hard knallen als wij? Neem dan contact met ons op, because then we’re Going Places.

KernwaardenKernwaardenKernwaardenKernwaardenKernwaardenKernwaardenKernwaardenKernwaardenKernwaardenKernwaardenKernwaarden
KernwaardenKernwaardenKernwaardenKernwaardenKernwaardenKernwaardenKernwaardenKernwaardenKernwaardenKernwaardenKernwaarden

Betrokkenheid

Voor alleen factureren en agendabeheer ben je bij ons aan het verkeerde adres. Wij denken graag met jou mee als merk en begeleiden jou van A tot Z in iedere stap naar al jouw doelen.

Loyaliteit

Als we ergens aan beginnen gaan we het afmaken ook. Ons hele team is toegewijd om jou zo goed mogelijk te helpen. Together to get there!

Creativiteit

Wij kennen geen beperkingen in ons creatief proces. Doe maar lekker gek, de rest is al normaal genoeg.

Ondernemend

Wij zijn echte doorpakkers die graag met je meedenken in mogelijkheden. Want no guts no glory!

Contact opnemen